perjantai 15. maaliskuuta 2013

Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo aamupalalla johtoryhmän kanssa

Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo

11 kommenttia:

  1. Hyvät on aamupalatarjoilut. Ja kouluilla annetaan vain näkkileipäkuuria ja lakkautusta. Hävetkää!

    VastaaPoista
  2. Aika miettiä miten hyssytellään järjestelmällinen sadismi ja murhayritys koulussa

    VastaaPoista
  3. Voi kun kiva et rehtori voi syödä hyvällä omalla tunnolla kunnon aamupalaa, ei omatunto kolkuta kun oppilas rukka makaa tajuttomana ja verisenä kiusaajien keskellä, häpeäisi!

    VastaaPoista
  4. Ilkan kannattaisi katsoa peiliin ja irtisanoutua heti huomenna jos ei hänen työnantajansa sitä älyä tehdä. Vantaan tappokoulun rehtori voisi myös poistua ja samoin opettajat. Sulkekaa koko koulu jos tuota sadistista vankilaakin kamalampaa paikkaa voi kouluksi nimittää. Missään toisessa työpaikassa ei tuollaista touhua katsottaisi läpi sormien.

    VastaaPoista
  5. Perusopetuksen johtajan aamupala varmaan maistuu, kuristettu oppilas tuskin syö moneen päivään, onneksi sentään henki säästyi tällä kertaa, jatkosta kukaan ei tiedä kun tuollainen koulu ja sen henkilökunta, pelkään lapsen hengen puolesta. Kauheaa Vantaa, miten tällaista voi tapahtua koulussanne? Kuka kantaa vastuun, uhriko perheineen yksin?

    Mitähän mahtaa olla luvassa ylä-asteella, kun jo ala-asteella yritetään tappaa?

    VastaaPoista
  6. Rikosilmoitus rehtorista, johtavista opettajista ja välituntivalvojista välittömästi. Johan on kumma, jos ei keskenkasvuisten maahanmuuttajien rikollisliigoja saada kuriin

    VastaaPoista
  7. Onhan tämä törkeää lasten heitteille jättöä ja laiminlyöntiä, kun eivät voi turvallisin mielin mennä ja olla koulussa.
    Ei oteta vastuuta lasten hädästä, vaan selityksiä selitysten perään.

    VastaaPoista
  8. Rehtori nauttikoon nyt kun on viimeiset rauhan hetket. On ylitetty nyt tietty kynnys.

    VastaaPoista
  9. Rikosilmoitukset koko henkilökunnasta, koska eivät pysty takaamaan lasten turvallisuutta. Jos te ette pysty tekemään päätöksi niin ehkä oikeuslaitos pystyy.

    VastaaPoista
  10. Lapsia hakataan sairaalakuntoon, PISA-tulokset romahtavat , mutta opettajilla pöydät notkuvat herkkuja niin kuin Titanicin kannella.

    VastaaPoista

Mitä ajattelet aiheesta? Olisiko siinä jotain muita näkökulmia?